Kamers

Naast de appartementen zijn er in Haus Tyrol 4 twee/drie persoons slaapkamers met alle douche en WC. Deze in Oostenrijkse stijl ingerichte kamers geven u direct een thuis gevoel. De kamers zijn te huur onder de naam Hochfilzen.

De twee kamers op de eerste etage behoren bij appartement Waidring maar kunnen eventueel ook appart als 3 persoonskamer gehuurd worden.

Op de tweede etage van Haus Tyrol bevinden zich onder het schuine dak 1 twee persoonskamer en 1 famliekamer die verhuurd worden onder de naam St. Jakob 1 en 3.

Deze kamers zijn ook geschikt als extra slaapruimte voor de appartementen op de eerste etage en beschikken over een eigen douche of bad, WC en wastafel. Uiteraard ontbreekt ook hier het balkon niet. De familiekamer bestaat uit twee ruime slaapkamers, gekoppeld door een hal met volledig vernieuwde doucheruimte.

Ook op de eerste etage bevind zich een familiekamer type: Familienzimmer Fieberbrunn Deze familiekamer is een onderdeel van Appartement type St. Johann maar kan eventuel ook als familiekamer gehuurd worden.

Alle kamers hebben beschikking over gratis draadloos internet en " Free to air " sat. TV