Appartementen

Haus Tyrol beschikt inmiddels over vier, net ingerichte, appartementen met elk een woonkeuken, 1 of meerdere slaapkamers voorzien van douche of ligbad , WC en wastafel. Alle keukens beschikken over een 4 pits kookplaat, magnetron, koffiezetapparaat, waterkoker en koelkast.

Het appartement type St. Johann is ruim van opzet met een grote ouder slaapkamer incl. extra derde bed ( 190 x 70 cm ) en beschikt daarnaast over 2 serapate slaapkamers met gezamelijke Du/WC met een totale oppervlakte van 100 m2 geschikt voor 6 tot 7 personen.

Type Waidring heeft 2 tweepersoons slaapkamers en nog 2 driepersoons kamers met elk eigen DU/WC Dit Appartement is geschikt voor maximaal 10 personen.

Ons derde Appartement type St. Ulrich is met 35 m2 ideaal voor 2 tot 3 personen en heeft naast een gezellige keuken met slaapbank een slaapkamer met douche en WC.

Sinds dec. 2015 heeft Haus Tyrol een vierde appartment op de tweede etage. met 2 slaapkamers en een vaste afsluitbare slaaphoek in de woonkeuken. Twee toiletten en een ruime douche maken dit appartment kompleet en geschikt voor 6 personen.

Ook beschikken alle appartementen over een ruim balkon met schitterend uitzicht op de bergen en sterrenhemel.

Door de centrale ligging en de goede infrastructuur bent u binnen een uur in vele toeristische plaatsen zoals St. Johann (15 min) Kitzb├╝hel (30 min) maar ook in Salzburg en Insbruck (60 min).
Daarnaast biedt Tirol natuurlijk zowel in de zomer als in de winter een scala aan mogelijkheden voor de sportieve vakantieganger. Veel informatie hierover vindt u op:    www.tirolinfo.nl  -  www.skiinfo.nl en uiteraard www.pillerseetal.at.

NU OOK APPARTEMENTEN IN CENTRUM FIEBERBRUNN !

Naast appartementen in st. Ulrich verhuurd Haus Tyrol ook een vijftal appartementen in het centrum van Fieberbrunn. Deze appartementen, van 3 tot maar liefst 12 personen, bevinden zich in het karakter volle Chalet Rosenegg. Voor meer informatie over Chalet Rosenegg stuur even een E.mail naar info@haustyrol.eu of kijk even op www.chaletrosenegg.com.